VNP Toegangssystemen wordt Heras Parking Security Systems

Gepubliceerd op 16-12-2009

Integratie twee bedrijven CRH Fencing & Security 

 

VNP Toegangssystemen wordt Heras Parking Security Systems

 

CRH Fencing & Security integreert de activiteiten van VNP Toegangssystemen in de Heras-organisatie. Met de integratie verandert op 1 januari de naam van VNP Toegangsystemen in Heras Parking Security Systems.

 

De specifieke expertise van VNP completeert het Heras-aanbod in buitenbeveiliging. Met VNP boort Heras een nieuw marktsegment aan. De VNP-concepten van parkeerregulering kunnen nu op landelijke schaal worden uitgerold, daarbij gesteund door een sterke serviceorganisatie met landelijke 24/7 dekking.

 

VNP Toegangssystemen, sinds 2001 een onderdeel van het beursgenoteerde CRH, is gespecialiseerd in het samenstellen, realiseren en onderhouden van parkeer- en toegangssystemen voor het reguleren van personen en voertuigen. 

 

Statement Heras

Dennis Gouka, algemeen directeur Heras: "De VNP-systemen voor parkeerregulering bestaan voor een groot deel uit oplossingen voor toegangscontrole die ook Heras aanbiedt. De bedrijven zijn zeer complementair. Integratie van de activiteiten is een logische stap, ook omdat we binnen de kennisgroep CRH Fencing & Security de afgelopen jaren al intensief hebben samengewerkt op het gebied van toegangscontrole en buitenbeveiliging."

 

Statement Heras Parking Security Systems

Dick de Waard, directeur VNP: "Onze systemen vullen elkaar perfect aan. VNP staat voor een goede, beheersbare veiligheid en toegankelijkheid van primair de parkeerplaats of -garage. Heras beveiligt de schil daaromheen, van bedrijfsterreinen tot vitale objecten. De naam verandert, onze kerncompetentie blijft, in een bredere context, bestaan: integrale oplossingen voor parkeerregulering en toegangscontrole."

 

Einde persbericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Heras, Bart Mul (business analist). tel. 0499 551 562, b.mul@heras.nl.

070 414 24 44 of hpss@heras.nl

Oirschot/Den Haag, 16 december 2009

 

Over Heras

Heras draagt bij aan een veilige omgeving door het ontwikkelen, verkopen, installeren en in stand houden van totaaloplossingen voor buitenbeveiliging van bedrijven en overheden. De Heras-concepten kunnen bestaan uit een combinatie van hekwerken, poorten, camera's, slagbomen, tourniquets, detectiesystemen, toegangscontrole, managementsystemen, service en onderhoud. Heras is een onderdeel van CRH Fencing & Security, Europees marktleider op het gebied van hekwerken en mechanische en elektronische oplossingen voor buitenbeveiliging.

 
 


Terug naar het nieuwsoverzicht